Over ons

Maak kennis met ons team  

Arbeidspsychologisch Advies (APA)

Arbeidspsychologisch Advies (APA) is in 1982 opgericht als onafhankelijk onderzoeksbureau en houdt zich al ruim 35 jaar bezig met de verhouding mens-arbeid. De kernactiviteiten bestaan uit arbeidspsychologisch onderzoek, neuropsychologisch onderzoek, loopbaanadvies en coaching. Daarnaast kan APA gebruik maken van eigen medische en arbeidsdeskundige expertise.

Professionaliteit en persoonlijke aandacht staan bij ons voorop. Voor iedere cliënt leveren wij op zijn of haar situatie aangepast maatwerk. Alle onderzoeken worden individueel uitgevoerd; we zijn praktijkgericht en realistisch in het onderzoeken van de mogelijkheden van mensen.

Contactgegevens

Buitenhaven 13a
5211 TP ‘s-Hertogenbosch

E secretariaat@apa.nl
T (073) 615 63 80

Neem contact op >>

Henk van den Heuvel

In het verre verleden ben ik als psycholoog afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Het grootste deel van mijn loopbaan ben ik echter werkzaam geweest als arbeidsdeskundige. Een groot aantal jaren heb ik mijn werkzaamheden als arbeidsdeskundige gecombineerd met leiding geven aan re-integratiebureaus (BMG, Salto en OxHill7). Van dit laatste bureau was ik medeoprichter. Sinds 1-1-2016 ben ik betrokken bij APA, sinds begin 2018 als eigenaar. Naast het runnen van de algemene zaken houd ik me bezig met arbeidsdeskundige onderzoeken en adviezen.

Anne Schoonderbeek

In 2009 ben ik afgestudeerd als gezondheidspsycholoog aan de Universiteit Leiden. Uiteindelijk heb ik mij gespecialiseerd in de Klinische Neuropsychologie, waarna ik enkele jaren werkzaam ben geweest als neuropsycholoog op de afdeling Neuropsychologie van het Leids Universitair Medisch Centrum. Begin 2016 heb ik de overstap gemaakt naar APA, waar ik tot op heden met veel plezier de neuropsychologische, maar ook arbeidspsychologische onderzoeken uitvoer.

Yvette Hooijman

Na afronding van mijn masteropleiding Levenslooppsychologie, ben ik in 2017 gestart bij APA. Als levenslooppsychologe benader ik arbeidspsychologische vraagstukken vanuit een positief psychologisch perspectief, waarbij de nadruk ligt op het bevorderen van welzijn, groei en zelfrealisatie. Samen met de cliënt ga ik op zoek naar diens knelpunten en kwaliteiten ten aanzien van arbeid en zet ik mij in om het functioneren in arbeid te optimaliseren. Binnen APA voer ik met veel passie en plezier arbeidspsychologische onderzoeken en assessments uit.

Carleen Heusschen

Als afgestudeerd (forensisch) psycholoog aan de universiteit van Tilburg ben ik in 2017 mijn carrière gestart binnen de geestelijke gezondheidszorg. Na onder andere gewerkt te hebben in een forensische kliniek en bij een ambulante begeleidings- en behandelorganisatie, ben ik in juni 2021 gestart bij APA als arbeidspsycholoog. Vanuit mijn visie dat eenieder op de juiste werkplek tot bloei komt, vind ik het interessant me bezig te houden met individuele vraagstukken omtrent (passende) arbeid. De energie die ik haal uit het contact met anderen zet ik graag in om samen met de ander het beoogde gezamenlijke doel te behalen. Hierin vind ik een persoonlijke en authentieke wijze van contact belangrijk. Ik werk binnen APA met veel plezier en interesse aan zowel arbeidspsychologische onderzoeken als assessments.

Jos Hooijman

Ik ben ruim 40 jaar werkzaam geweest in de wereld van bloemen en planten. Begonnen als adviseur in de tuinbouw bij de rijksoverheid en enkele jaren later overgestapt naar een groot internationaal opererend glastuinbouwbedrijf in Aalsmeer. Daar heb ik diverse functies vervuld in de verkoop, kwaliteitsbeheer, planning en management.

Nu werk ik alweer bijna een jaar bij APA als Chef de bureau; een totaal andere functie in een hele andere sector. Ik verricht voornamelijk administratieve werkzaamheden om het werkproces binnen APA soepel te laten verlopen.

Alhoewel ik gewend was om in een groot bedrijf te werken, vind ik het nu juist heel prettig om in een klein bedrijf te werken met een klein team van jonge mensen. En ook nog op fietsafstand van huis!

Online aanmelden

Wilt u een cliënt of medewerker aanmelden? Vul ons online aanmeldformulier in.

Direct online aanmelden >>

Onze kernactiviteiten bestaan uit arbeidspsychologisch onderzoek, neuropsychologisch onderzoek, loopbaanadvies en coaching.

Contactgegevens

Buitenhaven 13a
5211 TP ‘s-Hertogenbosch

E secretariaat@apa.nl
T (073) 615 63 80