Over ons

Maak kennis met ons team  

Arbeidspsychologisch Advies (APA)

Arbeidspsychologisch Advies (APA) is in 1982 opgericht als onafhankelijk onderzoeksbureau en houdt zich al ruim 35 jaar bezig met de verhouding mens-arbeid. De kernactiviteiten bestaan uit arbeidspsychologisch onderzoek, neuropsychologisch onderzoek, loopbaanadvies en coaching. Daarnaast kan APA gebruik maken van eigen medische en arbeidsdeskundige expertise.

Professionaliteit en persoonlijke aandacht staan bij ons voorop. Voor iedere cliënt leveren wij op zijn of haar situatie aangepast maatwerk. Alle onderzoeken worden individueel uitgevoerd; we zijn praktijkgericht en realistisch in het onderzoeken van de mogelijkheden van mensen.

Contactgegevens

Buitenhaven 13a
5211 TP ‘s-Hertogenbosch

E secretariaat@apa.nl
T (073) 615 63 80

Neem contact op >>

Henk van den Heuvel

In het verre verleden ben ik als psycholoog afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Het grootste deel van mijn loopbaan ben ik echter werkzaam geweest als arbeidsdeskundige. Een groot aantal jaren heb ik mijn werkzaamheden als arbeidsdeskundige gecombineerd met leiding geven aan re-integratiebureaus (BMG, Salto en OxHill7). Van dit laatste bureau was ik medeoprichter. Sinds 1-1-2016 ben ik betrokken bij APA, sinds begin 2018 als eigenaar. Naast het runnen van de algemene zaken houd ik me bezig met arbeidsdeskundige onderzoeken en adviezen.

Anne Schoonderbeek

In 2009 ben ik afgestudeerd als gezondheidspsycholoog aan de Universiteit Leiden. Uiteindelijk heb ik mij gespecialiseerd in de Klinische Neuropsychologie, waarna ik enkele jaren werkzaam ben geweest als neuropsycholoog op de afdeling Neuropsychologie van het Leids Universitair Medisch Centrum. Begin 2016 heb ik de overstap gemaakt naar APA, waar ik tot op heden met veel plezier de neuropsychologische, maar ook arbeidspsychologische onderzoeken uitvoer.

Gerbrich van Mil-De Jong

Werkzaam in de functie van junior HR-adviseur bij een grote energiemaatschappij raakte ik steeds meer geïnteresseerd in de psyche van de werkende mens. Na afronding van de studie psychologie aan de Radboud Universiteit te Nijmegen heb ik verdere werkervaring opgedaan in de deelgebieden opleiding, werving & selectie en re-integratie. Momenteel werk ik alweer geruime tijd als psycholoog waarbij ik mijn kennis, kunde en energie gebruik in het verrichten van loopbaanonderzoek, arbeidspsychologisch onderzoek en coaching. Verbinding zoeken en oprecht contact maken met de persoon tegenover mij zijn hierbij mijn belangrijkste uitgangspunten om goed te kunnen adviseren.

Yvette Hooijman

Na afronding van mijn masteropleiding Levenslooppsychologie, ben ik in 2017 gestart bij APA. Als levenslooppsychologe benader ik arbeidspsychologische vraagstukken vanuit een positief psychologisch perspectief, waarbij de nadruk ligt op het bevorderen van welzijn, groei en zelfrealisatie. Samen met de cliënt ga ik op zoek naar diens knelpunten en kwaliteiten ten aanzien van arbeid en zet ik mij in om het functioneren in arbeid te optimaliseren. Binnen APA voer ik met veel passie en plezier arbeidspsychologische onderzoeken en assessments uit.

Frans Saes

Sinds 2017 ben ik als parttime medisch adviseur verbonden aan Arbeidspsychologisch Advies. Ik heb een verleden als huisarts en ben als arts werkzaam geweest in de sociale zekerheidssector. Mijn werkzaamheden voor APA bestaan hoofdzakelijk uit het onderzoeken en vaststellen van medische beperkingen van cliënten  voor arbeid en daarnaast het adviseren over methoden (behandelingen, leefregels e.d.) ter verbetering van hun klachten.

Online aanmelden

Wilt u een cliënt of medewerker aanmelden? Vul ons online aanmeldformulier in.

Direct online aanmelden >>

Contactgegevens

Buitenhaven 13a
5211 TP ‘s-Hertogenbosch

E secretariaat@apa.nl
T (073) 615 63 80

Over APA

Onze kernactiviteiten bestaan uit arbeidspsychologisch onderzoek, neuropsychologisch onderzoek, loopbaanadvies en coaching.